Laminaat kopen online, Gamma IKEA Hornbach of Praxis

Ondervloer laminaat IKEA Hornbach Gamma Praxis

Laminaat is te koop bij verschillende winkels. Maar ook online is laminaat gemakkelijk te bestellen. Het voordeel van online kopen is dat het thuisbezorgd wordt. Zo hoef je er zelf niet mee te slepen. Wat wel belangrijk is, is dat je weet hoe de vloer eruit ziet en dat is lastiger bij een online aankoop. Probeer dus voor je online besteld ook in winkels als Gamma, Hornbach IKEA en Praxis te kijken om voor je besteld ook de vloer gezien te hebben. De structuur kan op een illustratie behoorlijk anders zijn dan in het echt. 

Ondervloeren en laminaat bij de bouwmarkt (Gamma, Praxis, Hornbach) of Ikea

 

ondervloer laminaat Gamma IKEA praxis

Kijk bijvoorbeeld eens bij een bouwmarkt als Gamma, Praxis of Hornbach naar de ondervloeren en laminaatvloeren die uitgestald liggen voor de verkoop. Ook zou je naar IKEA kunnen gaan om daar de vloeren eens te bekijken.Voel de structuur en zoek een kleur uit die past bij je wensen. Loop ook gelijk even door naar de ondervloeren en zoek uit welke je nodig hebt bij de uitgezochte vloer. Wees ook niet bang om te vragen om advies. Noteer zoveel mogelijk over de uitgezochte vloer en ondervloer bij de bouwmarkt of woonwinkel. Vergeet ook niet de prijzen, inclusief eventuele bezorgkosten te noteren.

Online bestellen vloeren

Vervolgens kijk je thuis bij verschillende online aanbieders van vloeren. Vergelijk de aanbiedingen met de uitgezochte vloer bij de Gamma, of IKEA. Bepaal daarna zelf of het voordeliger is om de vloer bij de bouwmarkt of het woonwarenhuis aan te schaffen of dat het online voordeliger is. Vergeet hierbij niet in de berekening mee te nemen dat je zelf zult moeten zorgen voor vervoer. Denk dus na of dit opweegt tegen de eventuele meerkosten van het bezorgen.

TIP: zoek ook eens in de aanbiedingsfolders van de bouwmarkten of vraag aan het personeel of er nog acties aan zitten te komen. Vloeren en ondervloeren zijn vaak in de aanbieding. Hierdoor kan het alsnog voordeliger zijn om de vloer inclusief materiaal en ondervloer bij de bouwmarkt of IKEA aan te schaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.