Quickstep ondervloer

Quickstep logo

Een laminaatvloer van Quick-Step is niet compleet zonder de juiste ondervloer. De levensduur, het uiteindelijke uiterlijk, het comfort en de kwaliteit van de Quick-Step laminaatvloer is in grote mate afhankelijk van de ondervloer. De specialisten bij Quick-Step hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van de ideale ondervloer voor een lange levensduur van het laminaat. De ondervloeren zijn gemakkelijk te plaatsen, zorgen voor zowel akoestische (geluids) en thermische (warmte) isolatie, en vormen een vlakke, egale basis voor de laminaatvloer.

Ondervloeren voor iedere situatie

Quickstep logoVoor iedere situatie is er een geschikte ondervloer te vinden. Een nieuwbouw woning of een renovatie van een oude woning, een volledige villa of een studentenkamer, een zolder of een woonkamer en met of zonder vloerverwarming? Voor iedere situatie en wens is er een geschikte ondervloer die de levensduur en het comfort van het laminaat aanzienlijk verlengt. Een greep uit het assortiment van Quick-Step:

  • Ondervloeren geschikt voor vloerverwarming of -koeling
  • Ondervloeren die het transmissiegeluid dempen
  • Ondervloeren die het reflectiegeluid beperken
  • Ondervloeren voor erg ongelijkmatige vloeren

Ondervloeren voor vloerverwarming of -koeling

Quick-Step Coolheat

De CoolHeat ondervloer is uitermate geschikt voor kamers met vloerverwarming of -koeling. De ondervloer is zeer thermisch efficient en zorgt voor een egale ondergrond, ook bij vloeren die zeer ongelijkmatig zijn.

Ondervloeren die het transmissiegeluid dempen

Naaldhakken die tikken op de vloer van de slaapkamer of de kinderen die met autotjes aan het spelen zijn op de vloer van de speelkamer op zolder. Transmissiegeluid is het geluid dat je hoort als iemand in de kamer boven over de vloer loopt of hier harde materialen op plaatst.

Quick-Steop Transitsound Ultra

Voor een bovenverdieping of appartement is dit een ideale ondervloer. De Tansitsound Ultra ondervloer beperkt het transmissiegeluid tot een minimum. Deze ondervloer is een must in een kamer op een hoger gelegen verdieping.

Ondervloeren die het reflectiegeluid beperken

Het reflectiegeluid hoor je als je zelf over een vloer loopt. De weerkaatsing van je eigen voeten. Om dit geluid tot een minimum te beperken zijn er verschillende ondervloeren van Quick-Step. Ondervloeren die reflectiegeluid beperken zijn ideaal voor woonkamers, maar ook voor kantoren, waar tikkenden hakken erg storend kunnen zijn.

  • Quick-Step Unisound PRO
  • Quick-Step Unisound
  • Quick-Step Uniclic PLUS

Ondervloeren voor erg ongelijkmatige vloeren

Laminaat heeft de langste levensduur als het recht ligt en niet vochtig wordt. Een ondervloer die oneffenheden wegwerkt en vochtremmend is heeft dus een zeer positief effect op het comfort van het laminaat. Het Quick-Step Softboard is een solide ondervloer van stabiele houtvezels die oneffenheden in de vloer kan wegwerken tot 6mm. Tevens werkt deze ondervloer isolerend, bij vloerverwarming is deze ondervloer dus niet geschikt. In combinatie met een Quick-Step Screen wordt vochtoptrekking en condensatie tegengegaan. Het dampremmende membraan met wapening is het Screen, dat snel en eenvoudig gelegd kan worden verlengd de levensduur van de laminaatvloer aanzienlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.